top of page
nesen-header.jpg

NESEN

Nesen ble lansert i 2013 og var den aller første digitale barne-appen fra ablemagic. Dette er en interaktiv fortelling om en nese som våkner en morgen og oppdager at den er helt alene. Leseren må hjelpe til med å finne øynene, ørene og munnen ved å lukte, smake og lytte seg videre. Fortellingen passer for de aller minste barna og er en morsom og annerledes måte å lære om sansene. 

 

Teksten er tilgjengelig både på norsk og engelsk og leses av Kristofer Hivju på begge språk. Appen har i tillegg puslespill og en «lag ditt eget ansikt»-aktivitet.

Nesen er bygd opp som en klassisk barnebok, men med enkle spillelementer hvor leseren må hjelpe til for at fortellingen skal komme seg videre. I tillegg har vi lagt inn interaktive elementer som lar barnet utforske omgivelsene i hver scene i sitt eget tempo; slå av og på lyset, kikke inn i skuffer og skap, lete etter dinosauren eller leke litt med klossene på gulvet – før man blir med Nesen videre i jakten på munnen, ørene og øynene.

 

Den stemningsfulle musikken er komponert av Nora Mihle, Hege Mærvoll Stien og Lars Holdaas, og er et resultat av et samarbeid med Tempo / Trondheim Calling.

app-store-badge.png
google-play-badge.png

BUB

Nesen ruler! Fantasifull digitalbok for de minste.

Tilbakemelding fra leser på Facebook

nesen-bilde2.jpg
nesen-bilde3.jpg
bottom of page