top of page

VI ER ABLEMAGIC

ablemagic jobber med historiefortelling og utvikling, på oppdrag for andre eller med egne prosjekter og produkter. Vi lager ulike former for historiebaserte opplevelser, fra utstillingsdesign og interaktive installasjoner til spill, interaktive bøker og andre applikasjoner for mobile plattformer. I kjernen av alt det vi gjør vil du alltid finne historiefortelling i kjent eller ny form.

nina.jpeg

Nina Fjelnset
CEO | nina@ablemagic.no

Nina var den som etablerte ablemagic i 2007, etter å ha jobbet mange år i reklamebransjen og med teater. Hun brenner for god historiefortelling i alt fra spill og TV-serier til bøker og barne-apper og hennes kjernekompetanse er innenfor strategisk og konseptuelt arbeid.

rinsai.jpg

Rinsai Moontika 
Tech Team Lead | rinsai@ablemagic.no

Rinsai er utdannet multimediateknolog og har erfaring med 3D. I ablemagic jobber hun mye på tvers, og aller mest med motion graphics, game design og utvikling. 

petter_edited.jpg

Petter Rosvoll 
Kreativ teknolog | petter@ablemagic.no

Petter liker å utforske og skape nye treffpunkt mellom teknologi og mennesker. Han har en Master i kybernetikk og har tidligere jobbet med medisinsk teknologi, maskinlæring og «big data».

marte.jpeg

Marte Rye Bårdsen
Kreativ leder og redaktør | marte@ablemagic.no

Marte jobber med idé- og konseptutvikling. Hun har i tillegg ansvar for alt som er tekstbasert og har litterære kvaliteter. Før hun ble en del av ablemagic, jobbet hun i reklamebransjen og noen år som frilans tekstforfatter.

ingrid.jpeg

Ingrid Baadnes 
Visuelt ansvarlig | ingrid@ablemagic.no

Ingrid jobbet både som frilanser og i byråer før hun begynte i ablemagic. Hun kan tilpasse seg det meste samtidig som hun har sin egen stil. Ingrid har ansvar for alt det visuelle i ablemagic og det er ikke lite!

janne.jpg

Janne Magnussen
Illustratør og animatør | janne@ablemagic.no

Janne er en strukturert og effektiv illustratør med et stort spenn i uttrykket. Hun kan tegne karikaturer, morsomme ikoner, følsomme akvareller og dramatiske scener. I tillegg er hun en svært talentfull selvlært animatør.

pekka_edited.jpg

Pekka  Stokke
Lyskunstner og lysdesigner |
pekka@ablemagic.no

Pekka er en lyskunstner med dragning mot teknologi-nerding og alt nytt som kan bli til kunst, det vil si skulpturer, interaksjon, lys, video og omsluttende opplevelser. Han liker å tenke ut nye ideer, ja – men er også veldig opptatt av lamper, laser, materialitet, teksturer, rom og lyd. 

Ablemagic_AndreaSalteVoie_BERRE2509.jpg

Andrea Salte Voie
 COO | andrea@muntimagic.com

Andrea har en mastergrad i økonomi og ledelse fra NTNU. Hun har overordnet ansvar for økonomi og administrasjon i ablemagic og for daglig drift i Munti Magic. Andrea deler kontortiden sin mellom Oslo/Tønsberg og Trondheim.

Ablemagic_SimoneBakLaursen_BERRE1935.jpg

Simone Bak Laursen
Tjenestedesigner | simone@ablemagic.no

Simone har en master i opplevelsesøkonomi og en bachelorgrad i medievitenskap fra Aarhus Universitet. Før hun begynte å jobbe hos oss i ablemagic utviklet hun opplevelser for barn basert på kjente barne-TV-konsept i Danmark.

ina_edited.jpg

Ina Sæther Berger
Designer, illustratør og scenograf | ina@ablemagic.no

Ina har en Master i visuell kommunikasjon fra Kunst og Design-høgskolen i Bergen. Før hun kom hit til ablemagic har hun jobbet som freelance designer og illustratør, og har i tillegg lagd rekvisitter, scenografier og dukker for teater.

siri_edited.png

Siri Askim
Regnskapsfører | siri@ablemagic.no

Siri er vår regnskapsfører. Hun har det daglige ansvaret for regnskap og administrasjon både i ablemagic og Munti Magic.

moaaz.jpg

Moaaz Bassam Yanes
Utvikler | moaaz@ablemagic.no

Moaaz er lidenskapelig opptatt av programmering og teknologi. Han har bakgrunn som dataingeniør fra Syria, med videreutdanning innen systemutvikling fra NTNU i Trondheim. Nå er han en av ablemagics utviklere, idéskapere og problemløsere. Moaaz’ prinsipp er at alt er et konsept – og hvert konsept kan programmeres.

peder.jpg

Peder Jørgen Nagelsaker Lexau
Utvikler 
| peder@ablemagic.no

Peder har flere års erfaring som programmerer og Unity-utvikler. Før han kom hit var han en del av Dwarfheim-teamet. Peder jobber med utvikling av Munti Magic software, elsker utfordringer – og liker at møter avsluttes med applaus.

vegard_edited.jpg

Vegard Eik-Nes
CMO | vegard@muntimagic.com

Vegards spesialfelt er markedsføring med fokus på kundeopplevelse. Med sin bakgrunn fra salg, varehandel og supply chain management er han inderlig opptatt av at kundene våre skal få innfridd sine forventninger – and then some!

bottom of page